Flexplek huren

  Ruimte 1 (coachruimte)      € 10,00 per uur

  Ruimte 2 (werkplek)           €   8,50 per uur
  Ruimte 3 (vergaderruimte) € 15,00 per uur

  Geen contracten!

Bezoek onze website voor informatie of een reservering. Klik hier
Voor een foto-impressie kunt u hier klikken.

Ben je zelfstandige en wil je graag een flexplek huren in Hengelo? Dan ben je bij opslagruimte.com aan het juiste adres! Hier kun je namelijk vanaf € 8,50 per uur een flexplek huren. Hengelo is de vestigingsplaats van een groot pand van dit bedrijf, waar zowel opslagruimtes als flexplekken te huur zijn. Hier huur je bijvoorbeeld een goedkope werkplek voor jezelf of enkele medewerkers, met de mogelijkheid om gebruik te maken van gemeenschappelijke ruimtes. Is het tijd om samen of met opdrachtgevers te vergaderen over het werk? Dan kun je gebruik maken van de vergaderruimte (10 personen).

Lounge en pantry

 

 

Behalve de werkplekken en de algemene ruimtes staan ook de lounge en de pantry met koffiefaciliteiten tot je beschikking. Natuurlijk kunnen jij en je medewerkers of opdrachtgevers ook gebruik maken van de parkeerplaatsen. Zo kun je een flexplek huren met daarbij alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien! Heb je op den duur meer ruimte nodig? Dan kun je bij Blox Xtra Opslag eenvoudig meer bedrijfsruimte in Hengelo huren. Het prettige van een bedrijfsruimte huren via ons, is dat je weinig aan de ruimte hoeft te doen voordat je er aan het werk kunt gaan. Deze is bijvoorbeeld al voorzien van gas, water en licht en bekabeling voor een datanetwerk. Je kunt er zo aan de slag gaan!

Een flexplek huren in Hengelo – wat is er inbegrepen in de kosten?

Zeker als je een startende ondernemer bent, heb je vaak niet veel te besteden aan je werkplek.
Ook heb je misschien geen personeel in dienst, of ben je met een klein team.
Dan is een flexplek huren bij Blox Xtra Opslag ideaal. Wij hebben kleinere ruimtes in de aanbieding, die voor de meeste startende ondernemers betaalbaar zijn. Ook kun je kantoren voor langere tijd huren. Via de representatieve en moderne entree bereik je je eigen kantoor waar het goed toeven is en je prima zaken kunt doen. De kamers bieden rust en hebben een zakelijk en warme uitstraling.
Bovendien zijn er in de kosten voor een eigen kantoor of flexplek huren veel inbegrepen, waar je zelf niet aan hoeft te denken, zoals:

  • de schoonmaak van algemene ruimtes
  • het onderhoud van het parkeerterrein
  • de reiniging van de ramen aan de buitenkant
  • bewegwijzering
  • Koffie- en theefaciliteiten

Op korte termijn je eigen werkplek in Hengelo

 

Werk je momenteel als zelfstandige vanuit huis, maar wil je graag de volgende stap maken naar je eigen werkplek in Hengelo? Dan zit je goed bij Blox Xtra Opslag. Wij bieden sfeervolle werkplekken aan tegen aantrekkelijke prijzen. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen om advies op maat te krijgen. Wij verwelkomen je graag in ons kantoor met een kopje koffie. Bij ons kun je eenvoudig een representatieve flexplek huren waar je met een gerust hart opdrachtgevers kunt ontvangen. Onze werkplekken zijn vlakbij het centrum van Hengelo gelegen en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met de auto komt u er eenvoudig via bijvoorbeeld de A1, A35 of lokale wegen. Ook vanuit Enschede of Oldenzaal zal jouw werkplek dus goed te bereiken zijn! Kom je binnenkort een kijkje nemen?